قلم مجازی

وبلاگ شخصی مجتبی اسمعیل زاده (دغدغه های یک بسیجی)

قلم مجازی

وبلاگ شخصی مجتبی اسمعیل زاده (دغدغه های یک بسیجی)

قلم مجازی

یادمان باشد ...
نوشتن ما را در تاریخ پر از تلاطم بشر ماندگار خواهد کرد زیرا وقتی قلم را بر کاغذ روان نمائیم و شروع به نوشتن کنیم، برای انسان های امروز مفید و برای آیندگان تأثیرگذار خواهیم بود.
قطعاً نوشته ها، یادداشت ها و تحلیل های ما کامل نیست اما در بحران ها و ترویج شبهات، به دیگران کمک می کند تا نسبت به خبرهای پراکنده و کم اهمیت بی تفاوت باشند و در ذهن و قلبشان، حق را از باطل تمییز دهند و به سمت تعالی رشد نمایند.

و شما ای عزیزان جان ...
این حقیقت همیشه روشن را از برادرتان تا ابد به یادگار داشته باشید که اگر چه نوشتن مهم است اما برای رسیدن به این مهم به سه حجاب نیازمندیم.
اولاً هر اندازه مطالعه کنیم، چشمانمان در مقابل جلوه های شیطانی حجاب می کند.
ثانیاً هر اندازه شنوا باشیم و مخاطب دغدغه های روزگار قرار گیریم، گوش هایمان در مقابل غنای شیطانی حجاب می کند.
ثالثاً هر اندازه سکوت کنیم و صبر پیشه نمائیم، زبانمان در مقابل لغویات شیطانی حجاب می کند.

آری ...
تا از اندک زمان مان در شبانه روز استفاده نکنیم و متون فاخر را نخوانیم، در خواب عمیق سیاست زدگی غرق شویم و دغدغه های مردمان نازنین مان را نشنویم و با شتاب زدگی برگرفته از انتقام، زبان بگشاییم و تیر سخن را کورکورانه روانه کنیم نمی توانیم "بنویسیم" .

برادرتان؛ "مجتبی اسمعیل زاده ساروکلایی"

شماره تماس : 09115942038
ایمیل : mojtabaes1372@gmail.com
اینستاگرام : m_esmaeilzadeh72

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

۴ مطلب در فروردين ۱۳۹۹ ثبت شده است

۳۰
فروردين

لایو

 

در مسائل اجتماعی، آنچه اسلام بماهو اسلام می گوید اولویت دارد بر آنچه آقامیری بماهو آقامیری می گوید.

 

  • مجتبی اسمعیل زاده
۲۸
فروردين

کرونا

دنیای پسا کرونا باید به نادیده گرفتن ایسم های بر گرفته از مکتب غربی، رواج اندیشیدن و تصمیم گیری همه اقشار جامعه بپردازد. 

 

  • مجتبی اسمعیل زاده
۲۶
فروردين

برای نهاد های تصمیم گیر چه چیزی مهم است!؟

در ویدئو زیر ببینید :
در رابطه با افزایش حقوق کارگران در سال ۹۹ چه چیزی مهم است؟

 

 

 

  • مجتبی اسمعیل زاده
۱۷
فروردين

صدا و سیما همواره برای مناسبت های مختلف ملی و مذهبی ویژه برنامه ها وسریال های جذابی را در نظر دارد، از این روی یکی از آن مناسبت هایی که سعی می شود بهترین سریال ها و ویژه برنامه ها برای آن در نظر گرفته شود، عید نوروز می باشد. فلذا چند سالی است که با شروع عید نوروز، سریالی با عنوان پایتخت و با مضمون خانواده از شبکه یک در حال پخش می باشد.

امسال نیز با شروع سال ۱۳۹۹ سریال پایتخت ۶ در حالی مهمان خانه های ایرانیان بود که با بیماری منحوس کرونا دست و پنجه نرم می کردند.

اینبار نیز مردم با توجه به سابقه درخشان این سریال در فصل های گذشته، منتظر طنزی خانوادگی با بازنمایی سنت های ایرانی بودند اما در همان قسمت ها ابتدایی واکنش پیر و جوان ، مذ هبی و غیر مذهبی، سنتی و مدرن به سکانس های مختلف این سریال منفی بوده است.

پوشش نامتعارف بهتاش و توهین های او نسبت به بزرگترها، دروغگویی و ریا کاری های نقی، اعتیاد رحمان و رحیم و سکوت رحمت بعنوان برادر بزرگتر، روابط خارج از عرف رحمت با فهیمه، روبوسی بهروز با زندایی خود که نا محرم است، غرق شدن سارا و نیکا در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تمسخر و تحقیر تقی به علت اعتیاد، همکاری ارسطو با باند مواد مخدر به علت سست اراده بودن، شک داشتن هما به نقی بخاطر طاهره (دختر محمود نقاش)  و استفاده از سکانس های فیلم فارسی می تواند اوج انحراف تولید کنندگان پایتخت وهمچنین بی توجهی عوامل صدا و سیما در نمایش این نقاط سیاه در پر بیننده ترین سریال نوروزی دانست.

بدیهی است نمی توان همه انتقاد ها را در نبود نویسنده خوب دانست اما از آنجاییکه در فضای حقیقی و جامعه فعلی نیز برخی از این ناهنجاری ها مشاهده می شود، نباید به تبلیغ و تایید این هنجار شکنی ها پرداخته شود.

پر واضح است ابتذال و قبح شکنی های به نمایش گذاشته شده در این سریال مورد تایید کسی که دغدغه فرهنگی دارد نیست و به همین دلیل است که دلسوزان فرهنگی از همان ابتدا سعی داشتند با آسیب شناسی و انتقاد های دلسوزانه نگذارند بیماری جوامع لیبرال در کشور ما نیز پدیدار گردد و خانواده ها را از هم جدا سازد.

حال عوامل پایتخت و بازیگرانی که بواسطه این سریال معروف شده اند ، یا باید پاسخگوی انتقاد ها باشند و از مردم عذرخواهی کنند و یا در تولید قسمت آخر این فصل، انتقادات ذکر شده را در نظر بگیرند و با رفع نکات یاد شده، پایانی خوش را از پایتخت به نمایش بگذارند.

  • مجتبی اسمعیل زاده