قلم مجازی

وبلاگ شخصی مجتبی اسمعیل زاده (دغدغه های یک بسیجی)

قلم مجازی

وبلاگ شخصی مجتبی اسمعیل زاده (دغدغه های یک بسیجی)

قلم مجازی

یادمان باشد ...
نوشتن ما را در تاریخ پر از تلاطم بشر ماندگار خواهد کرد زیرا وقتی قلم را بر کاغذ روان نمائیم و شروع به نوشتن کنیم، برای انسان های امروز مفید و برای آیندگان تأثیرگذار خواهیم بود.
قطعاً نوشته ها، یادداشت ها و تحلیل های ما کامل نیست اما در بحران ها و ترویج شبهات، به دیگران کمک می کند تا نسبت به خبرهای پراکنده و کم اهمیت بی تفاوت باشند و در ذهن و قلبشان، حق را از باطل تمییز دهند و به سمت تعالی رشد نمایند.

و شما ای عزیزان جان ...
این حقیقت همیشه روشن را از برادرتان تا ابد به یادگار داشته باشید که اگر چه نوشتن مهم است اما برای رسیدن به این مهم به سه حجاب نیازمندیم.
اولاً هر اندازه مطالعه کنیم، چشمانمان در مقابل جلوه های شیطانی حجاب می کند.
ثانیاً هر اندازه شنوا باشیم و مخاطب دغدغه های روزگار قرار گیریم، گوش هایمان در مقابل غنای شیطانی حجاب می کند.
ثالثاً هر اندازه سکوت کنیم و صبر پیشه نمائیم، زبانمان در مقابل لغویات شیطانی حجاب می کند.

آری ...
تا از اندک زمان مان در شبانه روز استفاده نکنیم و متون فاخر را نخوانیم، در خواب عمیق سیاست زدگی غرق شویم و دغدغه های مردمان نازنین مان را نشنویم و با شتاب زدگی برگرفته از انتقام، زبان بگشاییم و تیر سخن را کورکورانه روانه کنیم نمی توانیم "بنویسیم" .

برادرتان؛ "مجتبی اسمعیل زاده ساروکلایی"

شماره تماس : 09115942038
ایمیل : mojtabaes1372@gmail.com
اینستاگرام : m_esmaeilzadeh72

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

دنیای قبل از کرونا ، دنیای بعد از کرونا

پنجشنبه, ۲۸ فروردين ۱۳۹۹، ۱۱:۱۶ ق.ظ

کرونا

دنیای پسا کرونا باید به نادیده گرفتن ایسم های بر گرفته از مکتب غربی، رواج اندیشیدن و تصمیم گیری همه اقشار جامعه بپردازد. 

 


در دنیای قبل از کرونا، سرمایه داری با نگاه ناسیونالیستی همه چیز را برای خودش می خواست تا جایی که علم، بهداشت، امکانات رفاهی و قدرت های نظامی فقط و فقط برای طبقه مرفه در نظر گرفته شده بود اما ویروس کرونا بر همگان ثابت کرد که الگوهای حکومت مستضعفان که شامل عدالت و روحیه بسیجی است و در فرهنگ ایرانی اسلامی به آن توجه ویژه ای می شود تا چه اندازه بر نگاه کاپیتالیستی و ناسیونالیستی برتری دارد.
برای این منظور کافی است اقدامات مثبتی که تا امروز در ایران رخ داده است را با سایر کشورهای دنیا مقایسه کرد. تولید اقلام بهداشتی در مراکز دینی و توزیع رایگان این اقلام در میان مردم، ضد عفونی کردن اماکن عمومی توسط عموم مردم و گروه های جهادی، کمک های مومنانه و تهیه اقلام مصرفی برای خانواده های بی بضاعت، کمک به کادر درمانی و ... از جمله اقداماتی بود که در کنار فعالیت های دولت و نیروهای نظامی به کنترل و عدم بحران در ایرا کمک کرده است.
در دنیای قبل از کرونا سرمایه داران ادعای مدیریت بر فقرا را داشته اند اما در دنیای بعد از کرونا در عمل شاهد بی نظمی، نزاع های خیابانی و بی توجهی به فقرا در کشورهای غربی بوده ایم.
در مقابل در ایران با توجه به همه کمبود های ناشی از تحریم ها، فشارهای خارجی و بی تدبیری های صورت گرفته توسط دولت و مجلس نه بحران بهداشتی داشته ایم و نه شاهد کمبود اقلام مصرفی بوده ایم.
یقینا ایرانیان با روحیه همکاری مدنی و احترام به قوانین قرنطینه در کنار حقوق شهروندی که باعث شد همه گروه ها شامل خدمات بهداشتی شوند یک دستاورد بزرگ و الگوی بی نظیری را برای دنیای وحشی غرب به نمایش گذاشتند.
با توجه به همه مواردی که در بالا ذکر گردید، بدیهی است دنیای قبل از کرونا یک ابر بادکنک خوش رنگ بوده که این روزها با یک ویروس نسبتا خطرناک جلال و شکوه خودش را از دست داده و به ترکیدن نزدیک می شود و پیروز نهایی در این جدال، هویت دینی و تاریخی ایرانیان است که به تنهایی قدرت پوشالی مکتب غرب را که بر گرفته از اومانیسم، ماتریالیسم، کاپیتالیسم و ناسیونالیسم بوده را به زانو در آورده است.در واقع دنیای پسا کرونا باید به نادیده گرفتن ایسم های بر گرفته از مکتب غربی، رواج اندیشیدن و تصمیم گیری همه اقشار جامعه بپردازد. 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی