قلم مجازی

وبلاگ شخصی مجتبی اسمعیل زاده (دغدغه های یک بسیجی)

قلم مجازی

وبلاگ شخصی مجتبی اسمعیل زاده (دغدغه های یک بسیجی)

قلم مجازی

یادمان باشد ...
نوشتن ما را در تاریخ پر از تلاطم بشر ماندگار خواهد کرد زیرا وقتی قلم را بر کاغذ روان نمائیم و شروع به نوشتن کنیم، برای انسان های امروز مفید و برای آیندگان تأثیرگذار خواهیم بود.
قطعاً نوشته ها، یادداشت ها و تحلیل های ما کامل نیست اما در بحران ها و ترویج شبهات، به دیگران کمک می کند تا نسبت به خبرهای پراکنده و کم اهمیت بی تفاوت باشند و در ذهن و قلبشان، حق را از باطل تمییز دهند و به سمت تعالی رشد نمایند.

و شما ای عزیزان جان ...
این حقیقت همیشه روشن را از برادرتان تا ابد به یادگار داشته باشید که اگر چه نوشتن مهم است اما برای رسیدن به این مهم به سه حجاب نیازمندیم.
اولاً هر اندازه مطالعه کنیم، چشمانمان در مقابل جلوه های شیطانی حجاب می کند.
ثانیاً هر اندازه شنوا باشیم و مخاطب دغدغه های روزگار قرار گیریم، گوش هایمان در مقابل غنای شیطانی حجاب می کند.
ثالثاً هر اندازه سکوت کنیم و صبر پیشه نمائیم، زبانمان در مقابل لغویات شیطانی حجاب می کند.

آری ...
تا از اندک زمان مان در شبانه روز استفاده نکنیم و متون فاخر را نخوانیم، در خواب عمیق سیاست زدگی غرق شویم و دغدغه های مردمان نازنین مان را نشنویم و با شتاب زدگی برگرفته از انتقام، زبان بگشاییم و تیر سخن را کورکورانه روانه کنیم نمی توانیم "بنویسیم" .

برادرتان؛ "مجتبی اسمعیل زاده ساروکلایی"

شماره تماس : 09115942038
ایمیل : mojtabaes1372@gmail.com
اینستاگرام : m_esmaeilzadeh72

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

امام خمینی را بهتر بشناسیم

پنجشنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۰۸:۲۵ ق.ظ

امام خمینی (ره) به دلیل تفسیر درست از زندگی و تاثیر گذاری مطلوب، یکی از برجسته ترین شخصیت های جهان به شمار می روند.

برای کسانی که امام خمینی را شناخته اند، ایشان را مجموعه ای از  یک شخصیت علمی، یک رهبر معنوی و یک سیاستمدار کارزماتیک می دانند. 

اشاره به شخصیتی مانند ایت الله روح الله خمینی آنهم در چند کلمه، به دلیل اهمیت تاریخی کار و عمل ایشان برای ایران، دنیای اسلام و تمام ملتهایی که آرزو می کنند از سلطه امپریالیسم آزاد شوند، کار ساده ای نیست.

تأثیر ایشان بر مردم ایران به شکل گیری انقلاب اسلامی و اتحاد ملت تبدیل شد که در نهایت به سرنگونی رژیم مستبد پهلوی منجر گردید.زیرا رفتارها و سخنرانی مخاطره انگیز امام به مردم ایران ثابت کرده بود که هدفی جز رسیدن به آزادی و برقراری عدالت در کشور ندارند.

انتقاد ها و ایده های نوین امام (ره)  برگرفته از آموزه های دین اسلام بوده که توانست ریشه های ظلم در ایران را برچیند و حکومتی را که کاملا مورد حمایت کامل غرب بوده را با وحدت مردمی برچیند.

امام خمینی (ره) به عنوان بنیان گذار جمهوری اسلامی هیچگاه نگاه مادی به فعالیت های سیاسی خودشان نداشتند و همواره خود را دوستدار زاغه نشینان و تهی دستان میدانستند. به همین علت در دورانی که بی عدالتی فشار آورده بود و بر جمعیت مستضعفان افزوده میشد، ایشان توانستند بر قلب ها نفوذ کنند و با تئوری انقلاب اسلامی سایه شوم پهلوی را از زندگی ملت ایران بردارند.

اکنون نیز نسل های پس از انقلاب که مورد هجمه های شدید دشمنان قرار دارند باید به مطالعه آثار امام خمینی بپردازند تا با حقیقت انقلاب و اهداف و آرزوهای پیر جماران آشنا شوند و با کمی مطالعه به لزوم برقراری عدالت، حمایت از مستضعفان و مبارزه با استکبار از جمله کلیدواژه هایی است که بارها در سخنان ایشان مشاهده شده است.

نهضت امام خمینی با پرهیزگاری و یک زندگی ساده و بر پایه آرزوهایش برای سعادت ملت و تحت دستورات و فرامین قرآن، ممکن بود نه به شکلی سرد و بی روح و آکادمیک. به همین علت است که امروز در بسیاری از نقاط دنیا شاهد شکل گیری جریان ها و گروه هایی هستیم که با سرلوحه قرار دادن انقلاب اسلامی ایران به مقابله با ظلم و تبعیض می پردازند.

از نگاه امام، نمی شود نسبت به جهانی که در آن زندگی می کنیم بی تفاوت و بی دغدغه باشیم و نمی شود به ظلم تمکین کرد و به ظالم احترام گذاشت.

رهبر مستضعفان جهان تا پایان حیاتش، از طریق کلام و سخن خویش، تمام دانش خود را به بشریت ارائه داد، کتابهای متعددی نوشت و بیانات و موعظات مذهبی را به زبان روشن و ساده برای همه کسانیکه می خواهند درک کنند، بیان می کرد و به مردم خود تا آخرین روزها، پیامهایی از صلح، توافق و سازگاری، سعادت بی حد و مرز، امنیت و شادی می فرستاد و باید بسیار تاسف خورد از اینکه الفاظی نمی یابیم تا بتوان بعد و وسعت این بزرگ مرد در دوران حاضر را توصیف کرد.

از  عدم حضور فیزیکی چنین انسان والایی باید متأسف بود و امیدواریم که زندگی و اجل، توانایی دست یابی به این را به ما بدهد که بتوانیم از آرمان ها و اهداف امام خمینی درس بگیریم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی